Rallytoko alkeet 13.11, Rallytoko jatko ja Vakiokurssit

Rally-toko on hauska harrastus, jota voi harrastaa kaikenikäiset ja kaikenkokoiset koirat ja ihmiset! Rally-tokossa on tehtävärata jossa suoritetaan erilaisia tottelevaisuusliikkeitä ja temppuja.

Tärkeintä radalla on iloinen kontakti, liikkeet suoritetaan hymyssäsuin hännät heiluen. Kurssi järjestetään pienessä ryhmässä eikä koiran tarvitse osata mitään kurssille tullessaan kunhan on hallittavissa ja iloista mieltä piisaa!

Kurssi sisältää luennon ”miten koira oppii” ja 6 käytännönharjoituskertaa. Hinta 140€.

 

Seuraava kurssi alkaa  13.11

                                  

                                  

UUTTA!! Rallytokon vakiokurssi on suunnattu jo alkeet tai/ ja jatkon käyneille koirakoille. Kurssilla lisätään häiriötä, ylläpidetään jo opittuja taitoja ja harjoitellaan kokeissa tarvittuja asioita esim. suoritusten siirtymät, koesäännöt, kokeisiin valmistautuminen.

Kurssi pidetään joka viikko kahtena päivänä ma klo 16.30, klo 17.30 ja klo 18.30  sekä ke klo 17.30 ja 18.30 . Kurssille voi ostaa 1 kerran tai 10 kerran kortin. Kortti on voimassa 3kk.

Huom!! Vakioryhmille on nyt oma facebookryhmä ” all4dogs rallytoko- ja tokovakiotreenit” johon voit liittyä. Siellä jokainen varaa itselleen paikan haluamalleen tunnille ja näkee onko ryhmissä tilaa.

1krt/ 20€ tai 10krt/ 185€

Ilmoittaudu kursseille tai kysy lisää, Hanna p.040-5860472 tai hracron@gmail.com